Om Blåsmasters
Blåsmasters är ett showband med färgsprakande underhållning till svängig musik!

Blåsmasters

Blåsmasters är bandet från Stockholm som bjuder på en unik show som fängslar vilken publik som helst. Med sin färgsprakande underhållning är Blåsmasters en annorlunda blåsorkester med ett unikt koncept, som kombinerar svängig musik med underhållande koreografi. Repertoaren består främst av pop, rock, jazz och samba som bjuder på nöje för alla smaker och åldrar.

Sedan starten 1977 har Blåsmasters spelat i de flesta sammanhang - på radio och TV, festivaler, sportevenemang och konserter. Blåsmasters har också spelat in flera cd-skivor.

Just nu jobbas det hårt på en turné till Norge och Tyskland den 17-22 juni 2017! Dessutom fyller Blåsmasters 40 år 2017, vilket självklart firas med både jubileumskonsert och i samband med turnén!

Sagt om Blåsmasters

/Musikant
Musikant
Inför en nära fullsatt konsertlokal bjöd de på en lång konsert med fullt 'ös och klös'. Sedan var det bara för oss i publiken att gå hem och längta efter nästa konsert! Tidningen Musikant
/Thorleif
Thorleif
Det här är den största musikupplevelsen i mitt liv! Thorleif Torstensson
i TV-programmet Café Norrköping
/Smålandsposten
Smålandsposten
Ni vet inte vad ni gick miste om i söndags… Blåsmasters från Stockholm visade ett nytt sätt att hantera både sina blåsinstrument och inte minst publiken! Smålandsposten